Ανάπτυξη και διαχείριση δικτύων υπολογιστών - Φουληράς, Παναγιώτης; Μαυρίδης, Ιωάννης (Αθήνα : Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, 2015)
Το προτεινόμενο σύγγραμμα θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για τον αναγνώστη στο μάθημα "Ανάπτυξη και Διαχείριση Δικτύων", με στόχο την εξοικείωση με σύγχρονες μεθόδους παρακολούθησης, αξιολόγησης, οργάνωσης, ανάπτυξης και εν γένει διαχείρισης σύγχρονων Δικτύων Υπολογιστών. Θα περιλαμβάνονται εργαστηριακές ασκήσεις και δραστηριότητες ώστε οι φοιτητές να αποκτήσουν εμπειρίες από την εφαρμογή τους.
Keywords: Computer networks -- Management; Computer network protocols -- Standards; Προσομοίωση δικτύων; Ανάπτυξη; Αξιολόγηση; Παρακολούθηση; Διαχείριση; Δίκτυα υπολογιστών; Επιστήμη υπολογιστών/Πληροφορική -- Αρχιτεκτονική και οργάνωση; Τεχνολογία και επιστήμες μηχανικών -- Μηχανική και τεχνολογία τηλεπικοινωνιών -- Τεχνολογίες παγκόσμιου ιστού