Ηλεκτρονικά υλικά - Χριστοφόρου, Ευάγγελος; Τσουκαλάς, Δημήτριος (Αθήνα : Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, 2015)
1. Επιστήμη Ηλεκτρονικών ΥλικώνΧρήσιμα στοιχεία της κβαντικής θεωρίαςΑγώγιμα υλικάΗμιαγώγιμα υλικάΔιηλεκτρικά υλικάΜαγνητικά υλικάΥπεραγώγιμα υλικάΣύνθετα ηλεκτρονικά υλικά2. Τεχνολογία Ηλεκτρονικών ΥλικώνΠαρασκευή ηλεκτρονικών υλικώνΑπαραίτητα τεχνολογικά στοιχείαΚατεργασία & προσαρμογή ιδιοτήτων ηλεκτρονικών υλικώνΛιθογραφία – χάραξη – πακετάρισμαΜακροσκοπικός χαρακτηρισμός ηλεκτρονικών υλικώνΜικροσκοπικός χαρακτηρισμός ηλεκτρονικών υλικών3. Εφαρμογές Ηλεκτρονικών ΥλικώνΗλεκτρονική τεχνολογίαΑισθητήρες και μορφομετατροπείςΣυστήματα εγγραφής και ανάγνωσης πληροφορίαςΕνεργειακά ρεζερβουάρΗλεκτρο-Μηχανικά ΣυστήματαΕπίλογος
Keywords: Materials -- Electric properties; Τεχνολογία; Εφαρμογές; Δομή; Ιδιότητες υλικών; Σχεδιασμός; Τεχνολογία και επιστήμες μηχανικών -- Τεχνολογία και μηχανική υλικών -- Μαγνητικά και υπεραγώγιμα υλικά; Τεχνολογία και επιστήμες μηχανικών -- Ηλεκτρονική τεχνολογία και μηχανική -- Μικροηλεκτρονική; Τεχνολογία και επιστήμες μηχανικών -- Ηλεκτρονική τεχνολογία και μηχανική -- Ηλεκτρονική φυσική - Στοιχεία και διατάξεις ημιαγωγών; Τεχνολογία και επιστήμες μηχανικών -- Τεχνολογία και μηχανική υλικών; Τεχνολογία και επιστήμες μηχανικών -- Τεχνολογία και μηχανική υλικών -- Δομή και ιδιότητες υλικών