Παθοφυσιολογία της καρδιάς - Κωλέττης, Θεόφιλος; Ηλιοδρομίτης, Ευστάθιος (Αθήνα : Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, 2015)
Το βιβλίο θα περιγράψει τις βασικές αρχές της ηλεκτρικής και μηχανικής λειτουργίας της καρδιάς, καθώς και τις παθοφυσιολογικές μεταβολές που παρατηρούνται στις κυριότερες παθολογικές καταστάσεις.
Keywords: Heart- -- Physiology; Heart -- Pathophysiology; Παθοφυσιολογικοί μηχανισμοί; Φυσιολογία; Επιστήμες υγείας -- Ιατρική -- Κλινική ιατρική