Μαθήματα εφαρμοσμένων μαθηματικών - Μπράτσος, Αθανάσιος; Σταυρουλάκης, Γεώργιος Ε. (Αθήνα : Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, 2015)
Αποτελείται από:1. Αριθμητική λύση εξισώσεων2. Αριθμητική λύση συστημάτων3. Πολυωνυμική παρεμβολή4. Splines5. Προσέγγιση ελάχιστων τετραγώνων6. Προσέγγιση παραγώγων7. Αριθμητική ολοκλήρωση8. Αριθμητική λύση συνήθων διαφορικών εξισώσεων9. Αριθμητική λύση μερικών διαφορικών εξισώσεων
Keywords: Mathematics; Εφαρμοσμένα μαθηματικά; Μαθήματα; Μαθηματικά -- Αριθμητική ανάλυση -- Συνήθεις διαφορικές εξισώσεις; Μαθηματικά -- Αριθμητική ανάλυση; Μαθηματικά -- Αριθμητική ανάλυση -- Αριθμητικές μέθοδοι στην ανάλυση Fourier; Μαθηματικά -- Αριθμητική ανάλυση -- Μερικές διαφορικές εξισώσεις, προβλήματα συνοριακών τιμών; Μαθηματικά -- Αριθμητική ανάλυση -- Διαφορικές μερικές εξισώσεις, προβληματα αρχικών τιμών και αρχικών τιμών χρονικά εξαρτώμενων απο συνοριακές τιμές; Μαθηματικά -- Αριθμητική ανάλυση -- Μη γραμμικές αλγεβρικές ή υπερβατικές εξισώσεις; Μαθηματικά -- Αριθμητική ανάλυση -- Αριθμητική γραμμική άλγεβρα; Μαθηματικά -- Αριθμητική ανάλυση -- Επιτάχυνση σύγκλισης; Μαθηματικά -- Αριθμητική ανάλυση -- Πίνακες