Οι Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην υγεία ΤΠΕ και υγεία/ Πληροφορική υγείας - Κουμπούρος, Ιωάννης; Μιαούλης, Γεώργιος (Αθήνα : Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, 2015)
Tο παρόν βιβλίο απασχολείται με τον τομέα της υγείας και τις νέες τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών. Αναλύονται τα θέματα της διαλειτουργικότητας, της χρήσης προτύπων, κλπ, ενώ γίνεται εκτενής αναφορά τόσο στη χρήση των ΤΠΕ για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας και της φροντίδας του ασθενή, όσο και των μεθόδων εξοικονόμησης πόρων και αύξησης της παραγωγικότητας μέσω των ΤΠΕ.
Keywords: Medical informatics; Medicine -- Information technology; Τηλεϊατρική; Πληροφορική υγείας; Ηλεκτρονική υγεία; Πληροφορική; Υγεία; Επιστήμη υπολογιστών/Πληροφορική