Ναυτικό Μουσείο Θήρας ([Αθήνα] : Fabelsound, 2001)
Το cd-rom εμπεριέχει μια οπτικοακουστική διαδραστική παρουσίαση των θησαυρών του Ναυτικού Μουσείου Θήρας.
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος: Win95, Pentium II, 128 MB RAM, DirectX 6.0, Cd-rom drive 32x, graphics card 16MB RAM, soundblaster compatible sound card, Windows media player.
Keywords: CD-ROMs.; Naval museums -- Greece -- Thira -- CD-ROMs.; Marine Art, Greek -- CD-ROMs.