Μάθε γερμανικά : world talk μεσαίο επίπεδο. ([London] : EuroTalk, 2002)
Μεσαίο επίπεδο για όλες τις ηλικίες.
Απαιτήσεις συστήματος: Windows 98/2000/Me/ XP.
Keywords: CD-ROMs.; German language -- Study and teaching -- CD-ROMs.; German language -- Self-instruction.