Movie talk αγγλικά : movie talk προχωρημένο επίπεδο. ([London] : EuroTalk, 2002)
Μεσαίο επίπεδο για όλες τις ηλικίες.
Απαιτήσεις συστήματος: Windows 98/Me/ XP.
Keywords: CD-ROMs.; English language -- Study and teaching -- CD-ROMs.; English language -- Self-instruction.; English language -- Computer-Assisted instruction