Λογομάθεια : σειρά μαθημάτων ελληνικής γλώσσας για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. (Αθήνα : Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, 1998)
Το πρόγραμμα "λογομάθεια" αποτελείται απο 3 Cds και απευθύνεται στους μαθητές των τελευταίων τάξεων του δημοτικού, καθώς και των πρώτων τάξεων του γυμνασίου. Περιέχει πλήρη κάλυψη ολων των γλωσσικών επιπέδων (συντακτικό, γραμματική, ορθογραφία, λεξιλόγιο), παρέχει συμβατότητα με τη σχολική διδακτέα ύλη, προσαρμογή στις ανάγκες του μαθητή και επιβραβεύσεις.
Keywords: CD-ROMs.; Ελληνική γλώσσα, Νέα -- Σπυδή και διδασκαλία -- CD-ROMs.