E-Μάρκετινγκ : επιχειρηματικές εφαρμογές του μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο - Fiore, Frank, 1946-; Κλάδη, Αγγελική. (Αθήνα : Γκιούρδας, 2001)
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την προώθηση πωλήσεων μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου. Πως να πωλείτε οτιδήποτε, οπουδήποτε, με οποιονδήποτε τρόπο, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε τιμή.
Τίτλος πρωτοτύπου : e-Marketing strategies.
Περιέχει ευρετήριο.
Keywords: Ηλεκτρονικό εμπόριο.; Μάρκετινγκ.