Κ.Π. Καβάφης : Ο άνθρωπος και η εποχή του (Αθήνα : Ερμής, 2003)
Καταγράφει τη ζωή του Καβάφη, το δημοσιευμένο έργο του και τα γεγονότα της εποχής του στην πόλη του, την Αλεξάνδρεια, αλλά και στην Ελλάδα και διεθνώς
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος : Επεξεργαστής Pentium II 450 Microsoft Windows 98, NT, Me, 2000, 64 MB RAM, Κάρτα γραφικών SVGA, 1024x768 στα 32bit χρώματα, CD-ROM 16x, Κάρτα ήχου Sound Blaster ή συμβατή, συμπεριλαμβάνει Quick Time 6.0 for windows
Keywords: Καβάφης , Κωνσταντίνος Π. -- (1863-1933).