Πληροφορική και πολυμέσα (Αθήνα : Α. Κ. Δαμιανάκης & Σ. Πατάκης, 1997)
Μια multimedia εφαρμογή που πραγματεύεται πάνω από 1000 ηλεκτρονικές σελίδες, 20 ώρες αφηγήσεων, τρισδιάστατα γραφικά, κινούμενα σχέδια, 450 σελίδες κειμένων
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος :486/66ΜΗζ, 8ΜΒ RAM, ελληνικά Win 3.11 ή Win 95, κάρτα ήχου, CD-ROM 6x, Οθόνη SVGA με 256 χρώματα, 640Χ480, video for windows (για win 3.11).
Keywords: Πληροφορική -- Θεωρία και πράξη -- CD-ROMS.; Πολυμέσα -- CD-ROMs.; CD-ROMs.